2023 Antalya Vizyonu Anketi

Antalya’mızın sorunlarının Cumhuriyetimizin 100. Yılı perspektifinde çözüme kavuşması, Antalyalının geleceğine sahip çıkması, Antalya’nın geleceğinde sorumluluk alması için ATSO hazırladığı anket ile tüm Antalyalıları fikir belirtmeye çağırıyor.

Katılımcılardan kendileri ve çocuklarını için önemli gördüğü konuları, çalıştığı sektör veya alanla ilgili olarak gördüğü sorunları ve çözüm yollarını belirtmesini istiyor.

Bu anketin Antalya’da ortak aklın belirlenmesi, birlikteliğin sağlanmasına dönük bir dizi çalışmaya temel oluşturacağı düşünülerek,   Antalyalının neyi sorun neyi çözüm gördüğünü ortaya koması ve Antalya’nın gündeminin ve politikalarının yönünün çizilmesi amaçlanmış.

Ankette  Antalya’nın en önemli  sorunları , Antalya’da memnuniyet duyulan imkanlar, 2023 yılı Antalya’sının en önemli  sorunları, 2023 yılı Antalya’sı için en önemli fırsatları ile Antalya’nın 2023 yılı için en önemli projesinin ne olacağı sorularak kentin SWOT analizinin yapılması hedeflenmiştir.

Umarız çok sayıda katılımcı ile geniş bir bakış açısı ortaya konur. Bizde heyecanla anketin sonuçlarının kamuoyu ile paylaşılmasını bekliyoruz.

Siz de 3 dakikanızı ayıprıp bu çalışmaya katkı koyabilirsiniz…

İşte Anketin linki

http://www.atso.org.tr/2023_antalya_vizyonu_anketi/

1 Yorum

Yorum

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir